Om StartUp Planet

2021 – 2024

Om StartUp Planet

Hvert år siden 2021 har Danske Iværksættere i samarbejde med Københavns Kommune afholdt StartUp Planet – et projekt med fokus på at udbrede og tale om vigtige emner og dagsordener inden for iværksætteri i København. Vi udvikler events, faciliterer netværk, bidrager til vidensdeling og skaber gode læringsoplevelser gennem nye formater.

Tidligere år har StartUp Planet bl.a. afholdt events om bæredygtighed i modebranchen og serviceindustrien, haft iværksættere og politikere på cykeltur rundt i København, afholdt et eksportforløb for SMV’er, samt faciliteret en masse arrangementer med nogle af landets førende meningsdannere og iværksættere. 

I år er fokus på mangfoldigt iværksætteri for underrepræsenterede grupper inden for iværksætteri i form af tre målrettede iværksætterforløb til seniorer, veteraner og personer med etniske minoriteter.

Om Danske Iværksættere

Danske Iværksættere er en non-profit brancheorganisation, der har iværksættere med forskellige baggrunde i fokus. Siden 1985 har Danske Iværksættere kæmpet for bedre vilkår for danske iværksættere og været med til at styrke det danske iværksættermiljø, herunder særligt mangfoldigheden i miljøet.

Danske Iværksættere fungerer som et samlingspunkt for iværksætter-Danmark, og har en stærk kobling til det etablerede erhvervsliv. Vi er uafhængige af kommercielle og politiske interesser, og arbejder for at styrke iværksættere til at opnå deres drømme. Danske Iværksættere er i daglig dialog med offentlige instanser og beslutningstagere for at skabe et attraktivt iværksættermiljø.

Hold dig opdateret om StartUp Planets arrangementer

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev og bliv opdateret om StartUp Planets arrangementer.

Newsletter