StartUp Planet 2024

iværksætterforløb

Oversigt over iværksætterforløb

Iværksættermiljøet står over for udfordringer, hvor faktorer som køn, alder, fødested, kultur og erhvervsmæssig baggrund kan begrænse mulighederne for iværksætteri. Mange med underrepræsenterede baggrunde har værdifuld viden og erfaring, der kan berige miljøet med innovative idéer og jobskabelse. Trods stigende diversitet er der stadig en lang vej til fuld repræsentation.

Derfor sætter StartUp Planet 2024 fokus på tre underrepræsenterede grupper inden for iværksætteri; seniorer (50+), veteraner og etniske minoriteter. Vi ønsker at udstyre disse tre målgrupper med kompetencer og viden inden for iværksætteri, så de kan udforske det som en vej i deres fremtidige arbejdsliv. 

Målet er at få større indsigt i, hvordan vi kan løfte iværksætteri blandt underrepræsenterede grupper. Derfor følges projektet også med forskningsinddragelse fra Kim Klyver, professor i Iværksætteri ved Syddansk Universitet.

Iværksætterforløb for tre underrepræsenterede grupper

Seniorer (50+)

Veteraner

Etniske minoriteter

Vores iværksætterforløb har til hensigt at fremme innovationskraften ved at sætte fokus på gruppernes kreative potentiale og drivkraft. Forløbene giver deltagerne adgang til inspiration, netværk og viden, som de ellers måske ikke ville have adgang til.

StartUp Planets målrettede iværksætterforløb er derfor vores måde at fremme inklusion af underrepræsenterede grupper på med målet om at være medvirkende til at realisere gruppernes forretningsidéer. Forløbene er designet til at udvikle vigtige færdigheder som problemløsning, kreativ tænkning og lederskab, og tilbyder samtidig en platform for at teste og finpudse idéer i et miljø med støtte og vejledning.

Hold dig opdateret
om StartUp Planet

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige nyheder om StartUp Planet. Vær den første til at modtage information om arrangementer, der kan hjælpe dig på din iværksætterrejse.

Hold dig opdateret om StartUp Planets arrangementer

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev og bliv opdateret om StartUp Planets arrangementer.

Newsletter