Etniske minoriteter

iværksætterforløb

24. oktober - 19. november

Tilmeld dig infomødet

Etniske minoriteter

Når du tilmelder dig infomødet, accepterer du samtidig, at Danske Iværksættere må fremsende dig information om dette arrangement på e-mail og SMS.

INFOMØDE

Tilmeld dig infomødet om iværksætterforløbet, hvor vi glæder os til at fortælle dig om forløbets opbygning, hvad de enkelte moduler indeholder og alle de praktiske detaljer. Vi sørger for at komme hele vejen rundt, så du er godt klædt på, inden forløbet begynder, så du får mest muligt ud af forløbet.

Det er også på infomødet, at du har mulighed for at ansøge om en plads på vores iværksætterforløb. Vi ser frem til give dig en dybere forståelse af forløbet og besvare alle dine spørgsmål.

Deltag i vores iværksætterforløb og opnå viden til at realisere dine drømme. Vores iværksætterforløb sætter fokus på at omsætte dine idéer til din egen forretning i inspirerende rammer.

Ved at deltage i vores iværksætterforløb, vil du:

  • Få indsigt i, hvordan du kan omsætte dine idéer til virkelighed
  • Lære af erfarne mentorer og få adgang til et netværk af ligesindede
  • Udvikle dit kendskab inden for forretningsudvikling, markedsføring og virksomhedsdrift
  • Øge din selvtillid og opdage nye måder at bruge dine styrker på
  • Bidrage med dine unikke perspektiver og erfaringer, som kan være en stor ressource i iværksættermiljøet
 

Har du en lille iværksætter gemt i maven? Er du nysgerrig efter at se, om dine idéer kan bære frugt? Så er dette forløb noget for dig!

Tilmeld dig vores infomøde, hvor du kan høre mere om forløbet. Du ansøger også om en plads ved infomødet.

Vores iværksætterforløb er målrettet etniske minoriteter i København, og vi henvender os til dig, der:

  • Er bosat i Københavns Kommune.
  • Har en etnisk minoritetsbaggrund
  • Har en iværksætterdrøm eller en idé, du ønsker at udforske
  • Ønsker at anvende din erfaring og dine unikke perspektiver i en ny forretningskontekst

 

Du behøver ikke have en plan og strategi på plads. Tværtimod er fokus for forløbet at hjælpe dig med at udforske din forretningsidé og få vejledning til, hvordan du starter en virksomhed op med alt, hvad det indebærer.

Forløbet er et samarbejde mellem Københavns Kommune og Danske Iværksættere. Infomødet er åbent for alle i målgruppen. 

Forløbet varer fire uger og består af et inspirerende kick-off arrangement efterfulgt af seks online undervisningsmoduler og sluttes af med et festligt graduation-event.

Kick-off og graduation foregår fysisk i København.

Forløbet kræver, at du har adgang til en computer for at følge de seks online-moduler, som typisk ligger hverdagsaftener fra kl. 18.30 til 21.00.

Kontakt os på startupplanet@dkiv.dk, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Hvis du er interesseret i forløbet, men ikke har mulighed for at deltage i infomødet, bedes du ligeledes kontakte os på startupplanet@dkiv.dk.

Oversigt over forløbets moduler

Skab din egen vej med vores iværksætterforløb

Arbejdsmarkedet i Danmark er ofte ikke tilpasset den mangfoldighed, som findes i befolkningen, hvilket især rammer etniske minoriteter. Sandheden er dog, at etniske minoriteter er en guldgrube inden for iværksætteri. 

Iværksætteri kan fremme din sociale mobilitet og selvtillid ved at omgå barriererne på det traditionelle arbejdsmarked. Derudover viser forskning, at virksomheder ejet af etniske minoriteter har tendens til at ansætte flere medarbejdere og opnå højere vækstrater. Ved at styrke iværksætteri, er der derfor et stort potentiale for at skabe job til andre og bidrage til både samfundet og den enkelte borger.

Du vil få ekspertvejledning fra erfarne mentorer, som forstår din baggrund og dine behov. Du vil lære om forretningsplanlægning, økonomistyring, markedsføring og meget mere. Derudover får du mulighed for at møde andre som dig og opbygge et stærkt netværk. Forløbet vil også fokusere på din personlige udvikling, så du kan opdage nye sider af dig selv og få selvtillid til at tage springet som selvstændig.

Tilmeld dig vores infomøde, hvor du kan forvente at høre meget mere om forløbet i sin helhed og de enkelte moduler, samt har mulighed for at ansøge om en plads på iværksætterforløbet.

Hold dig opdateret om StartUp Planets arrangementer

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev og bliv opdateret om StartUp Planets arrangementer.

Newsletter