Veteraner

iværksætterforløb

12. SEPTEMBER – 7. oktOBER

Tilmeld dig infomødet

Veteraner

Når du tilmelder dig infomødet, accepterer du samtidig, at Danske Iværksættere må fremsende dig information om dette arrangement på e-mail og SMS.

INFOMØDE

Tilmeld dig infomødet om iværksætterforløbet, hvor vi glæder os til at fortælle dig om forløbets opbygning, hvad de enkelte moduler indeholder og alle de praktiske detaljer. Vi sørger for at komme hele vejen rundt, så du er godt klædt på, inden forløbet begynder, så du får mest muligt ud af forløbet.

Det er også på infomødet, at du har mulighed for at ansøge om en plads på vores iværksætterforløb. Vi ser frem til give dig en dybere forståelse af forløbet og besvare alle dine spørgsmål.

Deltag i vores iværksætterforløb, og lær at bruge dine unikke styrker til at blive iværksætter. Vores iværksætterforløb sætter fokus på at omsætte dine idéer til din egen forretning i inspirerende rammer. Kom med og find ud af, hvordan du kan skabe rammerne for dit eget arbejdsliv. 

Ved at deltage i vores iværksætterforløb, vil du:

  • Få indsigt i, hvordan du kan omsætte dine idéer til virkelighed
  • Lære af erfarne mentorer og få adgang til et netværk af ligesindede
  • Udvikle dit kendskab inden for forretningsudvikling, markedsføring og virksomhedsdrift
  • Øge din selvtillid og opdage nye måder at bruge dine styrker på
  • Bidrage med dine unikke perspektiver og erfaringer, som kan være en stor ressource i iværksættermiljøet
 

Har du en lille iværksætter gemt i maven? Er du nysgerrig efter at se, om dine idéer kan bære frugt? Så er dette forløb noget for dig!

Tilmeld dig vores infomøde, hvor du kan høre mere om forløbet. Du ansøger også om en plads ved infomødet.

Vores iværksætterforløb er målrettet veteraner i København, og vi henvender os til dig, der:

  • Er veteran
  • Er bosat i Københavns Kommune
  • Har en iværksætterdrøm eller en idé, du ønsker at udforske
  • Ønsker at anvende dine mange års erfaring og unikke perspektiver i en ny forretningskontekst

 

Du behøver ikke have en plan og strategi på plads. Tværtimod er fokus for forløbet at hjælpe dig med at udforske din forretningsidé og få vejledning til, hvordan du starter en virksomhed op med alt, hvad det indebærer.

Forløbet er et samarbejde mellem Københavns Kommune og Danske Iværksættere. Infomødet er åbent for alle i målgruppen. 

Forløbet varer fire uger og består af et inspirerende kick-off arrangement efterfulgt af seks online undervisningsmoduler og sluttes af med et festligt graduation-event.

Kick-off og graduation foregår fysisk i København.

Forløbet kræver, at du har adgang til en computer for at følge de seks online-moduler, som typisk ligger hverdagsaftener fra kl. 18.30 til 21.00.

Kontakt os på startupplanet@dkiv.dk, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Hvis du er interesseret i forløbet, men ikke har mulighed for at deltage i infomødet, bedes du ligeledes kontakte os på startupplanet@dkiv.dk.

Oversigt over forløbets moduler

Tag styringen på din fremtid med vores iværksætterforløb

Det traditionelle arbejdsmarked formår ikke altid at imødekomme dig som veteran eller dine behov. Men vidste du, at dine erfaringer og kompetencer fra militærtjenesten gør dig til en ideel iværksætter? Forskning viser faktisk, at veteraner er 45% mere tilbøjelige til at starte deres egen virksomhed end ikke-veteraner.

Vores iværksætterforløb er skræddersyet til dig som veteran, der gerne vil tage styringen på dit eget arbejdsliv. Vi ved, at du bringer unikke færdigheder og karaktertræk med dig, såsom erfaring, strategisk tænkning, kommunikationsevner, disciplin og evne til at delegere. Disse evner gør dig særdeles egnet til at blive en succesfuld iværksætter. Lær hvordan på vores iværksætterforløb. 

Du vil få ekspertvejledning fra erfarne mentorer, som forstår din baggrund og dine behov. Du vil lære om forretningsplanlægning, økonomistyring, markedsføring og meget mere. Derudover får du mulighed for at møde andre veteraner og iværksættere, og opbygge et stærkt netværk. Forløbet vil også fokusere på din personlige udvikling, så du kan opdage nye sider af dig selv og få selvtillid til at tage springet som selvstændig.

Tilmeld dig vores infomøde, hvor du kan forvente at høre meget mere om forløbet i sin helhed og de enkelte moduler, samt har mulighed for at ansøge om en plads på iværksætterforløbet.

 

Hold dig opdateret om StartUp Planets arrangementer

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev og bliv opdateret om StartUp Planets arrangementer.

Newsletter