Seniorer (50+)

iværksætterforløb

3. september - 30. september

Tilmeld dig infomødet

Seniorer

Når du tilmelder dig infomødet, accepterer du samtidig, at Danske Iværksættere må fremsende dig information om dette arrangement på e-mail og SMS. 

INFOMØDE

Tilmeld dig infomødet om iværksætterforløbet, hvor vi glæder os til at fortælle dig om forløbets opbygning, hvad de enkelte moduler indeholder og alle de praktiske detaljer. Vi sørger for at komme hele vejen rundt, så du er godt klædt på, inden forløbet begynder, så du får mest muligt ud af forløbet.

Det er også på infomødet, at du har mulighed for at ansøge om en plads på vores iværksætterforløb. Vi ser frem til give dig en dybere forståelse af forløbet og besvare alle dine spørgsmål.

Deltag i vores iværksætterforløb og udforsk om iværksætteri kunne være en retning for dit fremtidige arbejdsliv. Vores iværksætterforløb for seniorer sætter fokus på at omsætte din værdifulde erfaring til din egen forretning i inspirerende rammer.

Ved at deltage i vores iværksætterforløb, vil du:

  • Få indsigt i, hvordan du kan omsætte dine idéer til virkelighed
  • Lære af erfarne mentorer og få adgang til et netværk af ligesindede seniorer
  • Udvikle dit kendskab inden for forretningsudvikling, markedsføring og virksomhedsdrift
  • Øge din selvtillid og opdage nye måder at bruge dine mange års erfaring på
  • Bidrage med dine unikke perspektiver og erfaringer, som kan være en stor ressource i iværksættermiljøet
 

Har du en lille iværksætter gemt i maven? Er du nysgerrig efter at se, om dine idéer kan bære frugt? Så er dette forløb noget for dig!

Tilmeld dig vores infomøde, hvor du kan høre mere om forløbet. Du ansøger også om en plads ved infomødet.

Vores iværksætterforløb er målrettet seniorer i København, og vi henvender os til dig, der:

  • Er 50+ år 
  • Er bosat i Københavns Kommune
  • Har en iværksætterdrøm eller en idé, du ønsker at udforske
  • Ønsker at anvende dine mange års erfaring og unikke perspektiver i en ny forretningskontekst

 

Du behøver ikke have en plan og strategi på plads. Tværtimod er fokus for forløbet at hjælpe dig med at udforske din forretningsidé og få vejledning til, hvordan du starter en virksomhed op med alt, hvad det indebærer.

Forløbet er et samarbejde mellem Københavns Kommune, ÆldreSagen og Danske Iværksættere. Infomødet er åbent for alle i målgruppen. 

Forløbet varer fire uger og består af et inspirerende kick-off arrangement efterfulgt af seks online undervisningsmoduler og sluttes af med et festligt graduation-event.

Kick-off og graduation foregår fysisk i København.

Forløbet kræver, at du har adgang til en computer for at følge de seks online-moduler, som typisk ligger hverdagsaftener fra kl. 18.30 til 21.00.

Kontakt os på startupplanet@dkiv.dk, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Hvis du er interesseret i forløbet, men ikke har mulighed for at deltage i infomødet, bedes du ligeledes kontakte os på startupplanet@dkiv.dk.

Oversigt over forløbets moduler

Genopdag din karriere med vores iværksætterforløb

På landsplan udgør seniorer kun en lille del af alle nye iværksættere og er dermed en underrepræsenteret gruppe set i forhold til samfundet i øvrigt. Men seniorer har et markant iværksætterpotentiale og en unik livserfaring, der kan omsættes til succesfulde forretningsidéer.

Vores iværksætterforløb er skræddersyet til dig, der ønsker at udnytte dine erfaringer og kompetencer til at starte din egen virksomhed. Iværksætteri har en lang række fordele for seniorer, som foruden øget indkomst og livskvalitet også tæller muligheden for at arbejde på egne vilkår og bruge færdigheder fra et erfaringsrigt liv på en ny, meningsfuld måde. Målet er at sætte dine idéer og erhvervserfaring i centrum – og sammen udforske dine spirende iværksætterdrømme.

Du vil få ekspertvejledning fra erfarne mentorer, som forstår din baggrund og dine behov. Du vil lære om forretningsplanlægning, økonomistyring, markedsføring og meget mere. Derudover får du mulighed for at møde andre seniorer og iværksættere, og opbygge et stærkt netværk. Forløbet vil også fokusere på din personlige udvikling, så du kan opdage nye sider af dig selv og få selvtillid til at tage springet som selvstændig.

Tilmeld dig vores infomøde, hvor du kan forvente at høre meget mere om forløbet i sin helhed og de enkelte moduler, samt har mulighed for at ansøge om en plads på iværksætterforløbet.

Hold dig opdateret om StartUp Planets arrangementer

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev og bliv opdateret om StartUp Planets arrangementer.

Newsletter