Iværksætteri er for alle

ÅBNINGSfest for startup planet

Tilmeld dig her

Åbningsfest

Når du tilmelder dig åbningsfesten, accepterer du samtidig, at Danske Iværksættere må fremsende dig information om dette arrangement på e-mail og SMS.

Bliv en del af et spændende event, hvor StartUp Planet udforsker mangfoldighed (og mangel herpå) i iværksættermiljøet med inspirerende taler, en spændende paneldebat og unikke netværksmuligheder. Oplev, hvordan diversitet og inklusion kan styrke vores iværksætterfællesskab i København – og give alle en plads i iværksætteri.

Hvem kan deltage? Alle med interesse for iværksætteri er inviteret, men pladserne er begrænsede, så sørg for at sikre din plads nu!

Speakers og paneldeltagere

Iværksætteri er for alle

Åbningsfesten for StartUp Planet 2024 er din mulighed for at udforske iværksætteriets mange facetter. Vi viser, at iværksætteri er tilgængeligt for alle – uanset baggrund og erfaring. Vores mål er at nedbryde de barrierer, der kan forhindre folk i at forfølge deres iværksætterdrømme.

Oplev oplæg og diskussioner fra rollemodeller, iværksættere og samarbejdspartnere, der deler deres erfaringer og udfordringer. De vil belyse, hvordan inklusion af underrepræsenterede grupper ikke kun giver dem en stemme og muligheder, men også beriger hele iværksættermiljøet med diversitet og innovation.

Vi ønsker at invitere alle, der deler vores passion for iværksætteri, herunder eksisterende iværksættere og især borgere fra minoritetsgrupper, til en festlig aften fyldt med muligheder. Mød ligesindede, udveksl idéer og opbyg værdifulde forbindelser, der kan forme din fremtid.

Eventprogram opdateres her

Vi er i fuld sving med at stykke et inspirerende program for åbningsfesten sammen! Hold øje her på hjemmesiden og tilmeld dig nyhedsbrevet, så du ikke går glip af vigtige nyheder og detaljer om programmet.

Overordnet program:

Kl. 16:00-16:30 – Dørene åbner

Kl. 16:30-17:25 – Sceneprogram starter med keynote speakers og inspirationsoplæg

Kl. 17:25-17:35 – Pause

Kl. 17:35-18.10 – Sceneprogram fortsætter med inspirationsoplæg og en paneldebat

Kl. 18:10-18:40 – Sandwich og drikkevarer serveres

Kl. 18:40-20:00 – Netværk over et glas vin eller en øl. Vi sørger for underholdning, og du får mulighed for selv at bidrage med dine perspektiver

 

Coverfoto: Egon Gade

Hold dig opdateret
om StartUp Planet

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtige nyheder om StartUp Planet. Vær den første til at modtage information om arrangementer, der kan hjælpe dig på din iværksætterrejse.

Hold dig opdateret om StartUp Planets arrangementer

Tilmeld dig Danske Iværksætteres nyhedsbrev og bliv opdateret om StartUp Planets arrangementer.

Newsletter